Fluks në pediatrinë e Korçës dhe Pogradecit, 60-80 fëmijë çdo ditë për vizita! Mjeku: Mos përdorni antibiotik, konsumoni lëngje

14 Janar, 13:35

Janari i ka gjetur spitalet e Korçës dhe Pogradecit me pacientë që kërkojnë të marrin një mjekim më të specializuar në urgjencë apo pediatri. Shkak për këtë fluks te lartë të pacientëve janë bërë virozat e stinës.

Kategori të tjera