Fluks pacientësh me meningjit në Infektiv! Mjeku: prekin cipën e trurit, çojnë deri në vdekje! Si ta dallojmë nga gripi

18 Janar, 19:00

TIRANË- Krahas fluksit të shtuar të personave me grip, bluzat e bardha të Infektivit prej dy muajsh po përballen dhe me shtim të rasteve me meningjit dhe encefalit. Dy sëmundjet e rrezikshme prekin membranat mbrojtëse që rrethojnë trurin dhe palcën kurrizore dhe mund të shkaktojnë dëme të parikuperueshme, deri në vdekje. Rritja e rasteve, për mjekun infeksionit Edmond Puca, favorizohet nga gripi e virozat.

Kategori të tjera