Fondet nuk ezaurohen 100%, kërkimi shkencor në udhëkryq! Laboratorët nuk përdoren, megjithëse ka projekte

17 Qershor, 16:53

Kërkimi shkencor mbetet në nivele të dobëta dhe pavarësisht se sipas Agjencisë së Kërkimit Shkencor e Inovacionit ka fonde, mungon cilësia. Ndryshe mendon pedagogia Mimoza Hafizi e cila thotë se projektet shkencore diktohen nga fondet dhe se duhen vendosur prioritete.