Frrok Prenga nga Mirdita, 44 vite në ‘shërbim’ të bletëve: Është punë me leverdi, nxjerr të ardhura! Shteti të na ndihmojë me rimbursimin e ilaçeve

10 Shkurt, 19:35

Një ndër bletërritësit më të vjeter në Mirditë është Frrok Prenga. Ai ka 120 koshere dhe shprehet i kënaqur nga puna me bletët, pasi mjalti gjen treg. Për mikorfonin e Report Tv tregon eksperiencen e tij 44 vjecare.