Fundosja e grupit kriminal të trafikut Shqipëri-Itali! ‘Noizy’ la Italinë në 2017, i la vendin Gernard Beut! Përgjimi i Ilir Duros: Pastroni gjithçka

29 Janar, 16:51

Në dosjen e siguruar nga Report Tv për hetimet ndaj bandës së drogës italo -shqiptare është zbuluar dhe përgjimi i parë në vitin 2017, përgjim ky që tregoi për aktivitetin kriminal dhe konfliktet mes anetarëve.

Kategori të tjera