Gara shpejtësie për like në Tik-Tok, Eksperti: Policia nuk ka detyrë të ndjek TikTok-un (21 mars 2023)

21 Mars 2023, 20:16 | Përditesimi i fundit: 2023-03-21 20:17:05

Të ngasësh makinën në rrugë është një prej gjërave më të zakonshme në rutinën dhe përditshmërinë e gjithëkujt. Por ky cast krejt ultilitar në jetën tonë është shndërruar në shumë gjëra kohë pas kohe. Dhe vazhdimisht në kategori të caktuara moshore kjo kthehet në momentin më të rrezikshëm ndonjëherë. Sepse një pjesë e mirë e të rinjve dalin në rrugë me adrenalinën me vete dhe ngasin si në skena filmash.Si luajnë të rinjtë me jetën në kërkim të adrenalinës së shpejtësisë? Si t’i largohemi rrethit vicioz të aksidenteve që marrin jetën?