Gjobë dhe heqje kujdestarie për prindërit që ekspozojnë fëmijët në rrjete sociale? (22 mars 2023)

22 Mars 2023, 20:07

Prinderit e kane kthyer ne pune. "Momblog", "mominfluencer", "instamom" etj jane termat e perdorur vitet e fundit ku ata qe "shfrytezohen" jane femijet. Franca pak dite me pare ka propozuar nje projektligj per ekspozimin e femijeve ne rrjete sociale. Ligji mund tu ndalojë prindërve të postojnë fëmijët në media sociale, gjobe e deri heqje kujdestarie.