Gjuha e artit, e rrëfyer në 23 mozaikët e Saimir Stratit

4 Maj, 22:27

Artisti i 11 rekordeve Guinness, Saimir Strati, ka çelur ekspozita në shumë vende të botës, por nuk kishte çelur asnjë ekspozitë në Tiranën e tij.

Përderisa, në jetën e artistëve gjithmonë marrëdhëniet mes famës dhe vlerave reale kanë gjeneruar një varg paradoksesh, do ta lëmë mënjanë arsyen.

Saimir Stratin, Kalaja e Tiranës e ftoi që të çelte një ekspozitë me motive shqiptare.

Ja edhe një vepër, që e ka nisur dhe është drejt përfundimit.

Kjo është e veçanta e ekspozitës, që ai e aplikon në gjitha shtetet kur shkon. 

Jemi pranë kësaj ekspozite që vjen plot me surpriza të gjetjeve artistike, që burojnë nga ndjenjat dhe dora e Saimir Stratit duke zbuluar rrugën për t’u qasur drejt emocioneve tona.

 Kuratorja Vlora Demiri, profesoreshë në Universitetin e Tetovës i vuri titullin “Patriot”.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha