Gondolat veneciane lundrojnë në liqenin e Shkodrës, shtojnë ngjyrë dhe hijeshi në peizazhin e kësaj zone

15 Shtator, 09:18

Ujërat e paqta të liqenit të Shkodrës “u trazuan” nga prania e gondolave veneciane, të cilat i shtuan ngjyrën dhe hijeshinë peizazhit të mrekullueshëm të kësaj zone turistike.

Kategori të tjera