Greqia dhe 5 vende të BE mund të njohin Kosovën! Plani me 13 pika i Scholz dhe Macron garanton dialogun e Beogradit dhe Prishtinës

21 Shtator, 16:31

Pavarësisht fushatës së Aleksandar Vuçic që disa shtete të mos njohin Kosovën dhe disa të tjera të tërhiqen njohjen, mediat serbe paralajmërojnë se Greqia do ta njohë brenda pak vitesh pavarësinë e saj

Kategori të tjera