Hakerat sulmojnë sistemin e palës maqedonase, bllokohen 118 mjete të vogla dhe mbi 20 kamiona në pikën e kalimit kufitar të Qafë Thanës

4 Shkurt, 11:25 | Përditesimi i fundit: 2023-02-04 11:25:47

KORÇË - Bllokohen 118 mjete te vogla dhe mbi 20 kamiona në pikën e kalimit kufitar të Qafë Thanës. Bllokimi ka ardhur për shkak të hakerimit të sistemit tek pala maqedonase. Pritet që procedura të filloj në mënyrë manuale për të vazhduar kalimi i mjeteve.

Kategori të tjera