Haliti: Marrëdhënia me artin, koha në emigrim dhe vitet si ish student i Ramës (5-3-2023)

6 Mars, 15:30

Këtë herë në “Esencë” një një rrëfim personal dhe profesional ishte piktori Helidon Haliti.Si gjithnjë një moment që gërvisht nostalgjinë dhe kujtimet janë fotografitë dhe mes tyre Helidon Haliti kushtoi shumëçka nga jeta. Disa prej kujtimeve të para që nxitën fotografitë ishte studioja e tij e parë në qytetin e Lushnjës. Një prej momenteve që piktori kujton është edhe koha e shkollës në qytetin e Beratit dhe lidhja me shumë njerëz që ende kanë ndikim në jetën e tij.Një prej fazave transformuese të jetës së piktorit Helidon Haliti është edhe zhvendosja e tij 15-vjeçare në Greqi dhe pavarësisht një jetë krejt tjetër ai thotë se e ndjeu se aty ku përkiste ishte Shqipëria.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha