Hip-Hop në ‘Studio Live’, kërcimtaret e vogla spektakël në Report Tv! Tan Brama: Gati për konkursin botëror në Gjermani, jemi i vetmi grup nga Shqipëria

24 Nëntor 2023, 20:58 | Përditesimi i fundit: 2023-11-24 20:58:07

Shqipëria është përfaqësuar në kampionate Europiane duke fituar medalje në shumë sporte por kësaj herë do garojë me një tjetër disiplinë dhe bëhet fjalë për konkursin në dancin sportiv që do mbahet në Gjermani