Historia që do t’iu bëjë ta dashuroni leximin, njihuni me vajzën që shpenzoi mbi 15 mijë euro për libra (18 janar 2023)

18 Janar 2023, 21:29 | Përditesimi i fundit: 2023-01-18 22:23:25

Që në momentin kur fitoi pavarësinë financiare, Akistula Pula e kishte të qartë se ku do t’i përqendronte shpenzimet e saj. 25 vjeçarja nga Tirana, studente e inxhinierisë mekatronike, numëron rreth 3000 libra në bibliotekën e saj dhe ka harxhuar mbi 15 mijë euro për ta pasuruar koleksionin dita-ditës.