I fituar 40 vite më parë, Elbasani rikujton titullin e parë në histori! Ish-futbollistët: Emocionues takimi mes brezave

11 Qershor, 17:01

Me rastin e 40-vjetorit të fitimit të titullit të parë në histori për Elbasanin në futboll është mbajtur sot në Elbasan Arena një ceremoni ku të pranishëm ishin futbollistë dhe drejtues të shumë dekadave.