I mungonte uji vaditës, Sali Voshi ndërtoi në 1984-n 'çikrikun': Inspirimi nga emisionet austriake, e donte dhe komunizmi! ‘Vepra e artit’ tërheq vëmendjen e kureshtarëve në Klos

3 Shtator, 17:16

Mungesa e ujit për vaditjen e tokave, e shtyu Sali Voshin së bashku me vëllezërit e tij që në vitin 1984 të shpikë Çikrikun, një vepër e rrallë për kohën. Për Report Tv, ai shpjegon funksionin e tij, ndërsa thotë se është inspiruar nga emisionet austriake. Çikriku që ndodhet në rrugën Klos-Bulqizë ka tërhequr vëmendjen e shumë turistëve.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha