Integrimi, presidentja e KE-së Von der Leyen: BE-ja nuk është e kompletuar pa Ballkanin Perëndimor

14 Shtator, 16:03

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, insistoi që shtetet e Ballkanit Perëndimor, por edhe Ukraina, Gjeorgjia dhe Moldavia, duhet të bëhen pjesë e familjes evropiane, sepse, siç tha ajo, pa këto shtete, “unioni ynë nuk do të jetë i kompletuar”

Kategori të tjera