Kandidati Primareve akuza Bashkisë së Vorës: Për 4 vite janë dhënë 11 tendera korruptivë me vlerë 14 mln euro, SPAK të hetojë

21 Mars, 11:40

Kandidati për bashkinë e Vorës, Indrit Hoxha në një deklaratë për mediat ka bërë një denoncim kundrejt Bashkisë Vorës, të cilën e akuzon se janë dhënë tendera korruptivë për të vjedhur dhe asnjëri prej tyre nuk ka qenë i dobishëm për punën e qytetarëve.

Kategori të tjera