Këputen ‘Fijet’ në Korçë, çmontohen edhe 9 kamera, shkon në 48 numri në të gjithë qarkun! 14 persona nën hetim

30 Janar, 14:16

Policia e Korçës çmontoi së fundi, 9 kamera të vendosura në kundërshtim me ligjin dhe inicioi hetimet për 5 shtetas, për ndërhyrje të padrejta në jetën private. Më herët, më 28 janar, Policia e Korçës kishte çmontuar 39 kamera dhe inicioi hetimet për 9 shtetas të tjerë.

 

Kategori të tjera