Këshilli për Integrimin Europian, Tabaku: Vit testi e prove për Shqipërinë! Zgjedhjet, të rëndësishme për BE dhe shqiptarët! SPAK të emërojë një prokuror të posaçëm

27 Janar, 13:53 | Përditesimi i fundit: 2023-01-27 21:15:24

Këshilli Kombëtar për Integrimin Europian (KKIE) është mbledhur këtë të premte për të diskutuar mbi procesin e negociatave dhe anëtarësimin e Shqipërisë në BE. E pranishme në takim është edhe Isabel Santos, Anëtare dhe Raportuese për Shqipërinë, në Parlamentin Evropian.

Kategori të tjera