Këshilltari i DASH: Koha për themelimin e asociacionit, të gatshëm të mbështesim Kosovën

30 Janar, 17:45

I dërguari  i Posaçëm i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, Derek Chollet ka postuar një analizë përsa i përket themelimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe dhe thotë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian i kanë vënë theks të ri integrimit të Ballkanit Perëndimor në familjen transatlantike.

Kategori të tjera