KiE vendime historike për Shqipërinë dhe Kosovën, Gjonaj: Reforma në drejtësi ka vlerësim maksimal! SPAK sulmohet pasi është në rrugën e duhur

17 Prill, 18:37

Nga Strasburgu, deputetja e Partisë Socialiste, Etilda Gjonaj u shpreh se vendimi për Kosovën në Këshillin e Eurpoës është një sukses, që erdhi si pasojë edhe e punës së palodhur nga ana e përfaqësuesve të Shqipërisë.