Kisha katolike kërkon ndalimin e simboleve komuniste: Historia të shkruhet korrekte! Xhufi: Heqja e filmave është mohim i identitetit kombëtar! Cukali: Të shoqërohen me sqarime

24 Nëntor 2023, 19:28

Nisma e Kishës Katolike në Shqipëri për ndalimin e çdo forme të përhapjes së simboleve dhe parimeve të komunizmit, në ditët e sotme, si shfaqjet e veteranëve çdo 29 nëntor me fotot e dikatorit Enver Hoxha, ka sjellë reagime të shumta pro dhe kundër iniciativës.