Kishin organizuar lojëra të paligjshme fati në Tiranë, 5 persona në pranga! Sekuestrohen më shumë se 900 mijë lekë dhe 7 kompjuterë

27 Janar, 14:32

Janë goditur 2 raste të organizimit të lojërave të paligjshme të fatitit në kryeqytet ku si  rezultat 5 persona kanë rënë në pranga, ndërsa janë sekuestruar 7 kompjuterë, rreth 970 000 lekë dhe 160 euro. 

Kategori të tjera