Koleksionisti korçar ekspozitë me materiale të vitit 1914, ekspozon pulla postare, fotografi, zarfe

21 Mars, 16:51

Koleksionisti i njohur korçar Mirgen Shamlli çeli një ekspozitë te veçante ku mes 100 materialeve është dhe pulla e vjetër postare e krijuar në vitin 1914-të