Kolonia e buburrecave në Himarën turistike shqetëson banorët e turistët, bashkia 'ngre duart': Ne dezinsektojmë vetëm institucionet publike

21 Maj, 15:35

Në Himarë dhe Potam si asnjëhere më parë është shfaqur një buburrec fluturues që gjendet në çdo ambient të mbyllur si dhe në natyrë. Banorët dhe turistët flasin me shqetësim, ndërsa Bashkia Himarë nuk merr përsipër dezinsektimin e ambienteve, plazheve e rrugëve.