Kompozitori Vezuli:"Prita 15 vite që kënga ime të ngjitej në skene, nuk i kam shkruar kurrë Partisë" (30 Qershor 2023)

30 Qershor 2023, 21:48

I ftuar në "Esence" kompozitori i viteve 80 Aleksandër Vezuli kujton luftën qe ju desh për t'u pranuar në skenë. Vitet kur arti censurohej dhe duhet të kalonte shumë hallka për tu pranuar. Krijimet për kengetaret më ne zë te kohës dhe largimi nga Shqipëria në vitin 90'.