Koncesionet, Braçe: S’mund të ketë kontratë pa u treguar pronari përfitues! Mos t’u jepen të njëjtëve operatore, por të shpërndahen

18 Janar, 12:28

Deputeti socialiste Erion Braçe në komisionin e Ekonomisë teksa po diskutohet për ligjin mbi koncesionet dhe partneritetin publik privat, tha se nuk mund të ketë kontratë koncesioni pa treguar deri në fund pronarin përfitues. Po ashtu Braçe tha se duhet të ketë një kufizim të numrit të kontratave që përfiton një operator dhe të shpërndahen jo të shkojnë disa herë tek i njëjti operator.

 

Kategori të tjera