Kontrolle në një javë nga policia/ Pa patentë dhe të dehur në timon, 19 drejtues mjetesh të arrestuar në Tiranë

30 Janar, 10:05

Policia e Tiranës ka arrestuar 19 persona gjatë javës që lamë pas, kjo pasi është shtuar numri i drejtuesve të mjeteve të cilët qarkullojnë në gjendje të dehur në rruge dhe mund të bëhen burim aksidenti.

Kategori të tjera