Kontrolle për makina me xhama të zinj e persona me armë, Policia e Vlorës dhe FNSH e Fierit shtojnë vigjilencën gjatë fundjavës

24 Shtator, 20:42

Policia e Vlorës dhe FNSH e Fierit kanë shtuar masat dhe kontrollet, për shkak të fluksit të shtuar të mjeteve gjatë fundjavës.

Kategori të tjera