Kosova t'i tregojë 'targën' Serbisë! Rama: S'ka pse të humbë kohë duke vrapuar rreth vetes së vet

10 Qershor, 14:49

Ndasitë e kryeministrit Edi Rama me kryemistrin Albin Kurti janë evidente dhe të dukshme.

Kryeministri Edi Rama e ka kritikuar shpesh homologun Kurti për politikën e tij të jashtme se e shfrytëzon për politikë të brendshme.