Krim në familje! Burri vret vëllanë dhe gruan në Gramsh

27 Janar, 16:07

Krim në familje! Burri vret vëllanë dhe gruan në Gramsh. Autori Xhevit Sinani rreth 75 vjeç ka ekzekutuar bashkëshorten e tij, Zegjine Sinani por edhe të vëllanë, Shaqir Sinani për motive që ende nuk dihen.

Kategori të tjera