Kryeministri grek në Tiranë: Optimist se me qeverinë shqiptare do të gjejmë zgjidhjen për çështjen e detit

6 Dhjetor 2022, 11:17

Kryeministri grek, Kiriakos Mitsotaqis, tha se Shqipëria dhe Greqia do ta gjejnë një zgjidhje për çështjen e detit.

Kategori të tjera