Kthehet lija e dhenve, mjekja: Fëmijët të shmangin çerdhet e kopshtet

4 Mars, 18:03

Lija e dhenve, sëmundja që prek kryesisht fëmijët, është konstatuar nga mjekët e Qendrave Shëndetësore në Tiranë. Mjekja pediatre Sonila Brati thotë se për të shkëputur zinxhirin ngjitës, duhen shmangur përkohësisht kopshtet dhe çerdhet në rast se konstatohen simptoma

Kategori të tjera