Kukës/ Historia e orës shekullore në xhaminë e Borjes, familja Dokle e shpëtoi nga shkatërrimi në komunizëm

2 Shkurt, 17:03

Në xhaminë e Borjes në Kukës gjendet një orë e vjetër që i përket shekullit të 19-të. Banorët kanë arritur ta ruajnë edhe gjatë regjimit komunist kur u shkatërruan objektet e kultit. Historinë e tregojnë për ‘Report TV’, imami i xhamisë dhe drejtori i shkollës së fshatit.