Kurti: Historia e trashëgimia e luftës kanë nevojë për t’u studiuar, hulumtuar e shkencëruar

10 Qershor, 12:20

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti mori pjesë në konferencën shkencore me rastin e 25-vjetorit të ndërhyrjes së NATO-s dhe Çlirimit të Kosovës