Ky është transmetimi im i fundit në televizion', gazetari lë punën dhe i bashkohet ushtrisë së Ukrainës

4 Shkurt, 09:25 | Përditesimi i fundit: 2024-02-04 09:28:00

Prezantuesi i njohur televiziv në Ukrainë përmbylli edicionin e lajmeve duke u thënë shikuesve se do të lë punën e moderatorit për t’iu bashkuar Forcave të Armatosura të Ukrainës