La emigrimin për të kultivuar shalqi në Fier

3 Prill, 11:43 | Përditesimi i fundit: 2024-04-03 20:42:57

Në Kallm të Fierit kanë nisur përgatitjet e para për kultivimin e shalqirit 
Lulzimi la emigrimin për të investuar në këtë kulturë 
"Larg familjes nuk rrihet"
Sfida më e madhe mbetet tregu
"Është shpenzim i madh këtu, por nuk e di fiton apo jo"
Procese pune dhe informacione të dobishme për këdo 
Ndiqni ditën e punës së fermerit fierak në "Një nga ne"
Sonte, ora 20:00