Lahuta 200-vjeçare me ‘brirë dashi’ ruhet në Lezhë, rapsodi Llesh Prenga: U punua nga stërgjyshi, trashëgimi që po ua përçojmë brezave

26 Shkurt 2023, 19:01

Një lahutë 200-vjecare e punuar me mjeshtëri nga të parët e rapsodit të njohur Llesh Prenga, dhe që veçohet nga lahutat e tjera, me gdhendjen e brirëve të dashi gjendet në Lezhë.