Llixhat e Shqipërisë dhe turizmi shëndetësor, gjithnjë e më shumë i rëndësishëm! Natyrë, histori, aventurë e traditë; gjithçka duhet të dini

27 Maj, 07:56

Krejtësisht natyrale dhe të pasura me veti të panumërta shëruese për çdo sëmundje ato gjenden në disa zona të Shqipërisë, nga veriu në jug. Llixhat e Peshkopisë; Banjat e Hapura të Benjës së Përmetit; Ujërat Termale të Leskovikut; Burimet; Termale të Bilajt në rrugën nacionale Vorë - Fushë Krujë; Llixhat e Elbasanit, nga periudha romake në ditët e sotme.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha