Lodrat e fëmijërisë së shqiptarëve të para viteve 90 (9 shkurt 2024)

9 Shkurt, 21:01

A i mbani mend lodrat e fëmijërisë së shqiptarëve? Cilat ishin ato lodra dhe si luanim ne me to? Të ftuar: Elton Çaushi, Androniki Kolka, Bledar Këneta dhe Marsjola Domi. Sonte, ora 21:00 me Esencë në Report Tv