Lopa e guximshme përballet me një leopard për të shpëtuar viçin e saj

30 Prill, 08:17

Një kamera sigurie ka kapur aktin e guximshëm të një lope që i shpëtoi jetën viçit duke sulmuar dhe një leopard.