Lufta Rusi-Ukrainë, koloneli Dritan Demiraj: Putin ka dhënë sinjale paqeje! Zhdukja e Hamasit është zhdukje e 2. 5 mln palestinezëve

24 Maj, 20:51

Putini ka disa muaj që kërkon kushte për tu ulur në negociata dhe pengesa është Zelensky, i cili kërkon disa gjëra që Moska nuk i pranon. Më beso që unë mendoj se arsyet që Putini ka zgjeruar frontin e sulmit është që ta detyroj me dhunë perëndimin dhe Zelenskyn që të ulen dhe të bëjnë negociata.