Lukova larg luksit dhe pranë natyrës e shijes bio, fshati ku u vu në zbatim parulla e Enver Hoxhës 't’u qepemi kodrave e maleve...'

3 Maj, 20:00

Në mendësinë e shqiptarëve sot në moshë madhore, Lukova identifikohet me brezaret që tjetërsuan pamjen e të gjithë tokës ku shtrihet fshati. Kryetari i fshatit tregon se pjesë e aksioneve ka qenë edhe kryeministri Edi Rama së bashku me studentët e tjerë të Akademisë së Arteve.