‘Lulëkuqet mbi mure’, flet aktori që luan ‘Sulon’: Pasi doli filmi kudo më thërrisnin Sulo…Sulo

9 Dhjetor 2023, 10:08

Krenar Arifi është aktori që ka luajtur personazhin "Sulo" te filmi "Lulëkuqet mbi mure" i realizuar 47 vite më parë dhe me regji të Dhimitër Anagnostit. Në Studio Live ai tregon detaje nga realizimi i filmit, por edhe emocionet nga ripunimi i tij teksa u soll te publiku në cilësinë 4K