‘Mandati i tretë i PS’ në ditarin e gazetarit Ermal Qori

1 Janar, 15:09

Viti 2021 shënoi hyrjen në histori të Partisë Socialiste me fitoren e mandatit të tretë radhazi. Ngjarje të shumta dhe të rëndësishme u shënjuan në kalendarin e qeverisë së majtë. Nga bashkëpunimi me opozitën e re e deri në fitoren e zgjedhjeve të përgjithshme ku në sallën e parlamentit të ri, Gramor Ruçi nuk do të ishte më pasi u dorëhoq pas 30 viteve aktive në familjen socialiste. Këto dhe projektet kombëtare e ndërkombëtare të qeverisë së Partisë Socialiste vijnë kronologjikisht nëpërmjet ditarit të gazetarit Ermal Qori.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha