Mashtrimet me mikrokreditë, mes tyre POLITIKANË! Gazetari: Berisha i lidhur grupin... - Përballje (24 maj 2024)

24 Maj, 15:54

Skema e piramidale e mashtrimit me microcreditet e zbuluar nga prokuroria e Tiranës është vetëm maja e ajsbergut, thotë gazetari Adriatik Doçi në studion e emisionit “Përballje” në Report Tv. Tregon si funksionoi skema, gracka ku u futën 100 mijë qytetarë dhe ankandet fiktive! Gazetari Doçi: Janë vjedhur dosje në Ministrinë e Drejtësisë për të zhdukur provat.