Mashtrimi me mikrokredite! Avokati: 200 avokatë e përmbarues pjesë e skemës! Në SPAK ka një masë arresti, edhe guvernatori Sejko përgjegjës!

24 Maj, 15:49

Në studion e emisionit “Përballje’ në Report Tv avokati Arben Llangozi bën përgjegjës guvernatorin e Bankës së Shqipërisë Gent Sejko dhe stafin e tij