Mbi 500 dron spektakël te Liqeni i Tiranës! Krijojnë hartën e Shqipërisë dhe zemrën

14 Mars 2023, 21:39

Dira e verës është mbyllur me spektaklin me dron, në të cilën janë përcjellë disa mesazhe. Fillimisht me dron u krijua një zemër, më pas harta e Shqipërisë dhe një “faleminderit Shqipëri”. Kjo tërhoqi vëmendjen e shumë qytetarëve të Kodra e Liqenit.