'Më paragjykuan se fshija rrugët', kolonjari prek me rrëfimin në 'Një nga ne': Dua të gdhend gurin, por s’të jep të ardhura

27 Mars, 20:49

Kur të tjerët janë ende duke fjetur, Lorenc Dhimitri merret me mbledhjen e inerteve dhe zbrazjen e kazanëve të mbeturinave në qytetin e Ersekës.